Cautare rapida a produsului

Produse

Promotii

Cos de cumparaturi (0)

Nu exista nici un produs in cos

Abonare newsletter

Vrei sa primesti cele mai noi oferte?
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

E-mail:


Cum cumpar ?

ALEGEREA UNUI PRODUS

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse si subcategoriile acestora, va puteti cauta produsul dorit de dumneavoastra. Un produs poate avea mai multe dimensiuni, deci asigurati-va ca alegeti dimensiunea dorita.

ADAUGA IN COS

Odata ce ati gasit produsul cu dimensiunile cautate si doriti achizitionarea acestuia, il puteti adauga in cosul dumneavoastra de cumparaturi. Sunt doua metode de a adauga in cos.

1) Direct de la pagina de prezentare produse :

2) Daca doriti sa vedeti mai multe detalii inainte de a lua decizia de a adauga in cos, alegeti "Vezi mai multe detalii"

 

Cand sunteti convins ca este produsul pe care doriti sa-l achizitionati, veti avea optiunea "Adauga in cos"

VIZUALIZARE COS CUMPARATURI

Sub meniul de produse din stanga veti avea cosul de cumparaturi unde gasiti produsele adaugate pana in momentul de fata.

Dupa ce ati terminat de ales toate produsele dorite de dumneavoastra, dati un click pe optiunea "Mergi la casa"

La casa veti putea alege cantitatea dorita si/sau sa stergeti un produs din cos. Va aparea "Subtotal cu TVA" care inseamna valoarea produselor dorite cu TVA inclus. De asemenea va aparea si "Transport" care se va calcula in functie de greutatea produselor alese. Pentru a finaliza comanda dati click pe "Pasul urmator"

FINALIZARE COMANDA

Aici va trebui sa adaugati toate datele personale si detaliile referitor la plata, livrare si orice alt detaliu suplimentar pe care doriti ca noi sa-l stim.

1. Informatii facturare

Toate detaliile necesare pentru a va putea face factura, respectiv livrarea coletului.

2. Informatii plata

In functie de metoda de plata aleasa va vor aparea daca este cazul si alte taxe suplimentare.

De exemplu la Ramburs vi se va prezenta si taxa de ramburs respectiv valoarea totala de plata.

Ordin de plata (reprezinta dispozitia data de o persoana, numita ordonator, unei banci, de a plati o suma determinata in favoarea unei alte persoane, numita beneficiar, in vederea stingerii unei obligatii banesti a ordonatorului fata de beneficiar).

Ramburs - plata la livrare (Ramburs - Sistem de expediere a marfii conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea marfii sau a taxei de transport).

Numerar – Inseamna ca veti ridica coletul de la un magazin de-al nostru, unde veti face si plata. Astfel nu veti mai avea de platit transportul.

3. Finalizarea comenzii 

Trebuie citit si bifat "Termenii si conditiile" inainte de a putea finaliza comanda dand click pe "Trimite comanda"