Cautare rapida a produsului

Produse

Promotii

Cos de cumparaturi (0)

Nu exista nici un produs in cos

Abonare newsletter

Vrei sa primesti cele mai noi oferte?
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!

E-mail:


GICA IMPORT EXPORT ITALIA este reprezentant autorizat al:

NUOVA DARI – Fondată în 1959, produce compresoare cu piston şi rotative cu şurub.

Din 1986 membră a grupului grup Fini

CECCATO – Fondată in 1936, produce compresoare rotative cu şurub, utilaje pentru tratarea aerului comprimat. Din 1996 membra a grupului ATLAS COPCO

ADICOMP – Important producător italian de compresoare cu şurub şi piston, specializat în producţia de compresoare de înaltă presiune (până la 40 de bari), boostere, compresoare "oil free", "water free", cu injecţie de apă – AQUALOGIC.

PNEUMAX – Producător de componente pentru automatizări pneumatice – valve, cilindri, grupuri de preparare, racorduri. Cu două unităţi de producţie de peste 80.000 mp în Italia şi 15 companii asociate în toată lumea, Pneumax S.p.A. asigură componente de automatizări pneumatice pentru întreaga lume: Europa, Asia, Africa, Oceania, America de Nord şi America de Sud.

Fiac_logo

FIAC S.p.A - fondata in anul 1977 produce compresoare cu piston si surub. Este activa timp de multi ani pe piata internationala, caracterizata printr-o evolutie dinamica in care clientul, cu cerintele si asteptarile sale, este in centrul atentiei.

CHICAGO PNEUMATIC – Membră a grupului ATLAS COPCO, cu 5 locaţii de producţie în lume şi peste 8000 de angajati, CP produce toată gama de ustensile pneumatice profesionale, de o calitate fără concurenţă.

 Fasco logo

 FASCO - De peste 45 ani produce unelte la standarde inalte de calitate. In acest timp compania s-a dezvoltat de laun producator mic de unelte intr-unul dintre liderii de piata in domeniul uneltelor de capsat.

 

OBER S.p.A. – De peste 50 de ani renumit şi specializat în proiectarea şi producţia ustensilelor şi a motoarelor pneumatice de uz industrial, a liniilor automate de control pentru strângere, găurire sau filetare, cu peste 500 de produse de catalog disponibile.

O.M.I. – Producător italian de echipamente de tratarea şi transportul aerului comprimat: filtre, răcitoare, uscătoare, descărcătoare de condens, tuburi din aluminiu şi racorduri pentru instalaţii de aer comprimat.

NIKEMA – Din 1977 produce capsatoare pneumatice utilizate în industria prelucrării lemnului: mobilier, ambalaje, paleti şi în construcţii. Produsele companiei sunt 100% MADE IN ITALY.

FAR – SISTEME DE FIXARE: din 1957 renumit producător italian de nituitoare pneumatice, nituri şi inserţii filetate, produce nituri de înaltă calitate, certificate , din diverse materiale – aluminiu, cupru, otel, inox, vopsite, anodizate etc.

MEBRA PLASTIK – Prezentă încă din 1972 pe piaţa europeană ca important producător de furtune pentru pneumatică şi hidraulică, la standarde internaţionale: SAE, NF, DIN, BS, ISO.

LTF_logo

LTF – Una dintre cele mai vechi companii in domeniu(1925) produce peste 25 de modele de pompe electrice şi pneumatice pentru vopsit, pistoale de vopsit într-o gamă ce cuprinde peste 40 de modele, precum şi accesorii şi piese de schimb pentru acestea.

OMER – De peste 35 de ani, datorită aptitudinilor, dedicarii şi angajamentului personalului, OMER a produs unelte pneumatice de neîntrecut tehnologic şi standard calitativ. Un design unic şi înconfundabil, atenţi la detalii, dedicat să depăsească siguranţa standard, folosinţa tehnologiei de ultima oră,o respectare strictă a controlului calitaţii şi testări durabilitaţii, sunt doar câteva dintre motivele de ce produsele OMER sunt prima alegere pentru aer comprimat cu presiune mare. Calitatea servicilor este cea ce ne defineste psihologia de a ne implica pe toata piaţa internatională a industriei pneumatice.

Dino Paoli – Cautarea constantă pentru cele mai moderne şi cautate tehnologii, inclinaţia spre dezvoltarea şi expansiunea companiei impreună cu dorinta de a satisface tot mai multe piete, raspandite şi noi, a făcut ca DINO PAOLI S.R.l. să se orientieze spre sectoarele industrii şi automobile. Compania a produs şi a comercializat de mulţi ani - cu recunoaştere amplă şi pozitivă - o linie completă de chei de impact şi accesorii, create şi pregătite pentru a atinge nevoile profesioniştilor care lucrează în domeniu cu magazine de anvelope şi ateliere mecanice, precum şi în domeniile aplicative ale industriei civile, navale şi inginerie.

La Padana – Cu 30 de ani de experienţă în domeniul de aer comprimat, "LA PADANA AIR COMPRESSORS" au obiectivul sa reinterpreteze conceptele de compresoare cu surub si de compresoare cu piston, cu inovatie si eleganta combinand calitatea,fiabilitatea şi un interes pentru nevoile utilizatorului - designul modular - o mai bună eficientă şi performanţa - operaţiune ieftina datorită unei absorţiei de mică putere - nevoie de întreţinere minimă - cost eficient. Gama produselor noastre este disponibilă pe piaţa internatională la o putere de la 0,75 Kw la 135 Kw intr-o rază mare de standarde si de opţiunii speciale.

VEPA Ltd. – Fondată în 2000, este o companie specializata in productia si distributia de accesorii pentru compresoare de aer. În special, compania s-a specializat în vânzarea de accesorii şi grupuri pentru tratarea aerului comprimat. Vinde produsele sale în Europa, printr-o reţea de distribuitori de specialitate.

ZEC – Fondată în 1961 de Eugene Zantelli, ZEC s-a impus îndată ca una dintre cele mai importante companii din Europa. Deja in 1970, cercetări şi studii care vizeaza producţia de o gamă completă de furtuni de joasă,medie,înaltă şi foarte înaltă presiune au fost bine puse în aplicare. În conformitate cu toate standardele internaţionale, aceste sectoare sunt cele în care ZEC a excelat : hidraulică, pneumatică, lubrifianţi, solvenţi, vopsele, chimicale şi gaze.

Newco – Fondată in 1982, NEWCO întotdeauna şi-a indreptat atenţia la cerinţele unei pieţe în continuă evoluţie, oferind o gamă largă de produse a căror calitate este recunoscută peste tot in lume. Produsele NEWCO sunt bine-cunoscute pentru echilibrul său referitor la preţ-calitate şi sunt pentru livrarea cu un serviciu eficient si rapid. Imbunătăţirea constantă a produselor şi serviciilor standard la fel şi capacitatea de a cunoaşte şi de a atinge cerinţele pieţei cu randamentul său, sunt factorii care au determinat succesul NEWCO, de asemenea acesta ramane planul sau de viitor.

SICC – Producător important de recipienti pentru apă şi aer comprimat, deţinând spaţii de producţie de 50.000 mp, utilate cu tehnologii robotizate sofisticate de sudură şi testare, produce conform standardelor internaţionale (ISPESL, TUV, ISCIR, SVDB, ASME, TMBF), ISO 9001 şi ISO 14001, recipienţi de aer comprimat vopsiti, zincaţi, cu tratament intern Vitroflex®, verticali sau orizontali.

RAASM logo

 

RAASM - IN FIECARE ZI PENTRU UN AMBIENT MAI CURAT

          - Producator italian de sisteme de gresare, sisteme de recuperare a uleiurilor, destinate utilizarii in diferite sectoare: industrie, agriculura, automotive, naval, etc.

FB – Hydraulic – Grup născut în 1968, specializat în proiectarea şi producţia de racorduri pentru hidraulică în vederea asamblării furtunelor hidraulice de joasă, medie şi înaltă presiune – produce conform standardelor ISO şi distribuie la nivel mondial racorduri şi furtune pentru hidraulică.

FASTER - un lider mondial în domeniul cuplajelor din 1951. Faster are saizeci de ani de experiență în industria hidraulică, a proiectat și fabricat peste 500 milioane de cuplaje cu conectare rapidă și a înregistrat mai mult de 40 de brevete.
Toate cuplele sunt proiectate de FASTER în conformitate cu standardele internaționale.
Provocarea noastra este de a crește competitivitatea prin oferirea de produse de înaltă calitate, cu procese de producție rapide dar în același timp acordând o mare atenție nevoilor clientului.